Sfaturi care ne ajuta sa ne redecoram casa cu un buget minim

Asa cum fiecare dintre noi decidem intr-un anumit moment ca vrem sa schimbam ceva la noi, gen tunsoarea, stilul vestimentar, asa simtim si cu locuinta. Si asta mai ales pentru ca decorul din jurul nostru influenteaza foarte mult starea noastra de spirit.

Chiar daca ai cumparat un apartament nou intr-un ansamblu rezidential iar acesta a venit complet utilat si mobilat modern, poate dupa un timp simti nevoia de a schimba ceva – este firesc! Iar pentru asta nu trebuie sa ne cheltuim toata agoniseala pentru a renova toata locuinta. Este suficient sa schimbam doar cateva elemente din fiecare camera.

KronTowers s-a gandit sa iti vina in intampinare cu cateva ponturi menite sa iti salveze continutul portofeluilui.

  1. In primul rand trebuie identificat corect elementul pe care vrem sa il schimbam

Se intampla, de cele mai multe ori ca un singur obiect sa afecteze intreaga imagine a unei case/camere. Ganditi-va de exemplu la o cada de pe care nu mai puteti sa scoateti petele indiferent ce ati face, sau la un sifonier ale carui usi nu mai stau inchise. Inlocuirea acelui obiect poate da un aspect total nou camerei. Si investitia nici nu este asa de mare. Rezultatul in schimb poate fi spectaculos.

  1. Cand alegem sa cumparam

Cei care se ocupa cu statisticile ne asigura ca este bine sa cumparam mobila in lunile ianurie sau iunie. Sunt cele mai bune momente din an, spun ei. Si asta este logic pentru ca, de obicei, colectiile de mobila se schimba in lunile februarie si august. Si pentru a scapa de cea de pe stoc, vin in intampinarea dumneavoastra cu o multime de oferte.

  1. Revitalizarea obiectelor vechi de mobilier

Multe din obiectele de mobilier isi pierd “stralucirea” o data cu trecerea anilor. Multi dintre noi suntem tentati sa le schimbam cu totul dar, de cele mai multe ori, folosind metode simple, le putem readuce la viata. Masa din bucatarie o putem vopsi, penste mobila din hol putem desena diverese sau pune autocolant si asa mai departe. O simpla cautare pe internet ne poate face sa ne razgandim rapid in ceea ce priveste soarta unui obiect vechi de mobilier.

  1. Inlocuirea unui singur element din fiecare camera.

In dormitor poate fi suficient sa schimbi culoarea perdelei sau sa faci un desen pe unul dintre pereti, in schimb ce masa din bucatarie poate fi inlocuita cu una cu un alt design. S-a demonstrat, asa cum va spuneam si mai sus ca inlocuirea unui singur element poate aduce un suflu nou fiecarei camere.

KronTowers va doreste spor la decorat.