Sarbatorile de iarna in Brasov

Cand se apropie sarbatorile de iarna parca ceva se schimba. Acestea au o caldura aparte. Iar daca alegi sa ti le petreci in Brasov, si mai bine.

Noi lucram din greu pentru a va pregati ambianta perfecta pentru petrecerea viitoarelor sarbatori de iarna. Fie ca alegi sa iti cumperi un apartament nou in ansamblul rezidential Krontowers si sa te muti in Brasov sau esti doar in trecere pe la noi prin oras, cu acelasi drag te asteptam. Dar iata pentru inceput cateva motive pentru care sa alegi Brasovul ca destinatie pentru sarbatorile de iarna.

Obiceiurile si traditiile

Acestea sunt la ele acasa aici. Iar faptul ca Brasovul este un oras multicultural face ca acestea sa fie si mai interesante. De la cantece si dansuri populare pana la cete de colindatori care impanzesc orasul, toate te vor impresiona. Si daca alegi sa te plimbi prin satele din jurul urbei noastre dragi, vei ramane cu siguranta impresionat de traditiile pe care le vei intalni si care dainuiesc nealterate de sute de ani.

Targul de Craciun

Desi nu este foarte mare, compartiv cu cele din marile orase Europene este foarte frumos. Amplasat in Piata Sfatului, langa Bradul de Craciun si langa fantana atat de celebra, targul de Craciun din Brasov este loc de intalnire atat pentru mesterii populari din tara cat si pentru turisti si localnici. Fie ca vrei sa cumperi bucate traditionale atent gatite de mesteri, porturi populare, obiecte de artizanat sau doar un vin fiert bun si aromat, pe toate le vei gasi aici

Patinoarul.

Aflat la poalele Tampei, la celebra cladire Olimpia, care a fost la inceputul sec, XX sediul clubului brasovean de tenis, acest patinoar te asteapta cu bratele deschise. Asa ca poti sa lasi confortul noului tau apartament din Brasov si poti merge sa te dai pe gheata. Este, printre altele si cel mai mare patinoar public din tot judetul. Si mai spun unii ca ar fi si cel mai frumos patinoar din  Europa. Si daca ne uitam putin la cadrul mirific in care este amplasat…s-ar putea sa fie asa.

Concertele de revelion.

Nu in ultimul rand si acesta poate fi un motiv pentru care sa alegeti sa va petreceti sarbatorile de iarna in Brasov. Mai ales ca nume renumite ale muzicii romanesti vor urca pe scena in noaptea de trecere dintre ani

Atmosfera de poveste

Este cunoscut faptul ca brasovenii sunt oameni veseli, deschisi si mereu doritori de a schimba o vorba cu turistii pe care ii intalnesc. Daca vrei sa fii inconjurat peste tot de oameni zambitori si cu fruntea descretita, hai in Brasov!

Ansamblul rezidential Krontowers te asteapta cu drag sa vizitezi magicul oras de la poalele Tampei.