Modalitati de a-ti petrece timpul liber in Brasov

Din acest punct de vedere, Brasovul dispune de o multitudine de atractii. Trebuie doar sa nu vrei , ca sa nu te distrezi aici. Daca esti mereu dornic sa faci ceva nou, Brasovul este cel mai bun oras in care iti poti lua un apartament nou. O sa incercam sa exemplificam, in mare, in cele ce urmeaza de ce am spus asta.
Daca esti pasionat de aventura, trebuie sa stii ca Parc Aventura este exact ce ai nevoie. Te avertizam insa ca trebuie sa ai o conditie fizica decenta si sa nu ai rau de inaltime (crede-ne pe cuvant). Tot din aceasta categorie de atractii fac parte si potecile turistice din jurul orasului. Aveti posibilitatea sa mergeti pe Tampa, Postavaru si Piatra Mare. Nu uitati fluierul acasa, si daca l-ati luat la voi nu uitati sa il folositi. Ursii mai ies si in poteca (iarasi trebuie sa ne crezi pe cuvant- spre binele tau).

Esti amator de cultura?

Si mai bine. Teatrul Dramatic, Opera si Filarmonica te asteapta cu un repertoriu bogat in fiecare stagiune. Nici la capitolul muzee, Brasovul nu sta prost. Ai Biserica Neagră, Turnul Alb, Turnul Negru, Strada Sforii (cea mai îngustă stradă din Europa), Poarta Şchei, Poarta Ecaterinei, Prima Şcoală Românească iar seara ne putem bucura de racoarea si aerul proaspat pe aleea de sub Tampa, de unde putem admira in voie, bastioanele. Parte dintre ele sunt si vizitabile(ziua). In Bastionul Tesatorilor puteti admira o macheta a vechiului oras.

Si amatorii de inot vor avea ce face, fie ca vorbim de Paradisul Acvatic sau de Bazinul Olimpic.

Amatorii de sporturi de iarna cu siguranta sunt cei mai fericiti. In Brasov iarna tine cu ei (si tine mult). Poiana Brasov este una dintre cele mai renumite statiuni potrivite pentru practicarea sporturilor de iarna. Partiile din Postavaru sigur vor satisface si cele mai exigente gusturi

Esti in cautarea deliciilor culinare? Restaurantele de pe Republicii te vor multumi cu siguranta. La fel si daca esti amator de viata de noapte. Daca iti place, bea un ceai intr-o ceainarie sau cafenea. Rasfoieste o revista si gusta un croissant cu unt. Ai de ales intre atat de multe locuri faine.

Amatorii de senzatii tari pot zbura cu parapanta in Piatra Mare – Bunloc sau pot face alpinism in Prapastiile Zarnestilor, Cheile Rasnoavei, sau chiar pe Tampa.

Cu siguranta, acestea sunt doar cateva dintre modalitatile de petrecere a timpului liber in Brasov. Cu siguranta posibilitatile sunt nelimitate. Trebuie doar sa cautati.

Cu o asemenea bogatie de posibilitati, cum sa nu alegi sa locuiesti in cel mai frumos oras din Romania (si nu o spunem doar noi). Alege sa iti cumperi un apartament care face parte din proiectul imobiliar Krontowers nou in Brasov.