La iarbă verde cu familia, în Brașov

Vă bate gândul să vă mutați în Brașov și să vă cumparați un apartament nou aici, dar vă este teamă că nu aveți unde să vă petreceți timpul liber în natură? Ieșitul la iarbă verde cu familia este o activitate nelipsită din viața brașoveanului autentic. E una dintre cele mai apreciate modalități de distracție în Brașov. Și nu în ultimul rând, felul prin care brașovenii își măsoară între ei skill-urile, că nu-i de ici de colo să fii cel mai bun într-ale întorsului cărnii pe grătar.

Cam astea-s cele mai vestite locuri de grătăreală din Brașov și împrejurimi:

 

Pietrele lui Solomon. Cum să nu pleci cu noaptea-n cap, duminică, fix când se lasă roua, numai ca să prinzi un loc cald la mesele de la Solomon? E bătaie efectiv pe locurile de grătar de aici, tot mereu, toată vara, weekend de weekend. Adevărul  e că-i și fain tare – răcoare, apă curgătoare în care poți răci pepenele roșu, sucurile sau apa minerală, locuri special amenajate pentru lemne sau cărbuni, acoperișuri care să te ferească de soarele indiscret și mulți oameni de la care poți cere sare, în caz că ai uitat-o acasă.

 

Dâmbul Morii. Fie că ești bucureștean, prahovean, brașovean, dâmbovițean, brăilean sau moldovean, știi de pășunea de la Dâmbu Morii. Știi că aici e cel mai fain loc de ieșit la iarbă verde din Brașov. Situat chiar la poalele Masivului Piatra Mare, vestitul deal-pășune este ideal pentru un weekend călduros cu familia. Cei mici au suficient loc de alergat, de jucat volei, badminton, ascunselea și alte ghidușii similare. Iar cei mari au suficient spațiu să stea tolăniți la soare, să-și întindă toată mobila de-acasă, scaunele, mesele pliabile, păturile de 3 pe 3 Din câte știm noi aici este interzis să facem grătar. Și, în plus, este aproape și de complexul rezidențial KronTowers

 

Plaiul Foii. Cauți distracție în jurul Brașovului? Plaiul foii e destinația ideală. La fel de căutat ca vestitul Dâmbu Morii, doar că situat în celălalt capăt al Brașovului, respectiv în Zărnești, vasta întindere potrivită pentru o zi în familie ne întâmpină pe toți cu miresme de animale domestice, briză de munte și chef de distracție. Peisajul e splendid, iar șansa de a te putea aventura pe munții Piatra Craiului, te face să mănânci cu măsură…sau dimpotrivă, depinde de voință. De cele mai multe ori rămâi jos, cuprins de pofte nebănuite și lene, însă mai sunt și curajoși care preferă întâi o drumeție și abia apoi o masă copioasă.

 

Babarunca. Destinația preferată a multora, cu nebănuite poteci și poienițe, Babarunca e un loc pe care trebuie musai să îl vizitezi. Parte din Munții Ciucașului, stațiunea montană străbătută de râuri reci și cristaline este în topul celor mai frumoase destinații turistice din Brașov.

 

Malul Oltului. Pentru cei mai excentrici dintre noi, mai ales pentru cei mai talentați într-ale pescuitului sau scăldatului, malul Oltului rămâne destinația ideală. Acum să fim sinceri: cui nu-i place să se bălăcească fără restricții, după o masă copioasă și o carte cu prietenii? Un pic prea cald pentru gustul meu, însă perfect pentru iubitorii de costume de baie, locul de ieșit la iarbă verde cel mai căutat este în Feldioara. E tare fain, iar răsăritul și apusul la malul Oltului te vor da pe spate.

 

Așadar, dacă ieșitul la iarbă verde, în natură reprezenta o problemă pentru tine, acum știi cu siguranță că ai o mulțime de locuri în care poți să mergi împreună cu familia. Acum, tot ce mai ai de făcut este să îți cauți un apartament nou, cu o priveliște faină, aflat aproape de toate punctele de interes. Kron Towers iți poate veni în întâmpinare.