Complex rezidential

INVEST

Pensia ta in caramida

Kron Towers este proiectul perfect adaptat necesitatilor tale, fie ca te gandesti la el ca la o investitie pe termen scurt sau lung. Iata ce va oferim:

  • Investitie sigura intr-un imobil care genereaza un cashflow stabil (inchiriere pe termen scurt sau lung)

  • Proiect de valoare: constructie de calitate, locatie perfecta si conceptie arhitectonica integrata

  • Se poate cumpara in transe - pana la 6 ani - direct de la dezvoltator si fara dovada de bonitate sau garantii patrimoniale

  • Administrarea apartamentelor si relatilor cu chiriasi se face de catre o firma specializata. Astfel se evita calatoriile inutile si costuri suplimentare

Disponibilate Block 1 Block 2 

Cere oferta!

investitii fara bataie de cap

Bitcoin estre pentru aventuristi - Krontowers pentru realisti
Nu este un secret ca investitia in “caramida” este una din cele mai sigure - si una din cele mai bune asigurari impotriva devalorizarii banilor. Avand in vedere datoriile statelor si riscul real unei hiperinflatii, un apartament sau pachet de apartamente in Krontowers poate fi solutia ideala pentru securizarea averii Dvs.

Mai ales avand in vedere ca proiectul a fost conceput pentru investitori. In Brasov au sediul multe firme internationale care sant in permanenta cautare de locuinte de inchiriat pentru angajatii lor.

La dorinta Dvs. oferim un asset management complet, care include: administrarea imobilului, relatia cu chiriasul si chiar infintarea si intretinerea de persoane juridice (in cazul ca este cerut acest lucru).

Fii la curent cu noutatile kron towers