Complex rezidential

DESPRE NOI

Un partener puternic cu experienta lunga

Investitorul in “Krontowers” este grupul elvetian “Dalinga”, care printre altele detine si brand-ul “Dega” - un dezvoltator international specializat pe Europa Centrala si de Est -(www.dega-ag.com) .

  • 1,8 Mrd. € investitii

  • 400,000 GBA - residential, industrial, hospitality

  • 45 proiecte realizateMisune si viziune

Kron Towers este un proiect ambitios, de anvergura, amplasat in zona Calea Bucuresti-Nucului, in apropierea lacului Noua. Privelistea inspre Piatra Mare, diversele zone de agrement din apropiere, si accesul facil, recomanda acest proiect, ca fiind cea mai buna alegere pentru tine si cei dragi.

Situat la numai cateva minute distanta de centrul Brasovului, Kron Towers iti propune echilibrul perfect intre o viata sanatoasa si una dinamica, urbana.

Filozofie

Proiectul rezidential “Krontowers” a fost conceput cu o infrastructura completa si holistica - el are o arhitectura functionala, ecologica, durabila si cu un design atragator - cu zone pentru copii, sport si retail - pentru o viata comfortabila intr-un mediu placut.

In acelasi timp, Krontowers a fost gandit pentru investitori cu o planificare spatiala prevazuta pentru datul in chirie.

Fii la curent cu noutatile kron towers