De ce să investești în Brașov

Braşovul este un oraş industrial dinamic care se dezvoltă în inima României. Acum mult timp, orașul făcea parte din Imperiul Habsburgic, ceea ce a determinat dezvoltarea culturală și economică a acestuia până în prezent.
Vremurile s-au schimbat, însă nu foarte mult, astfel încât la ora actuală multe companii mijlocii din țările vorbitoare de limbă germană și-au deschis deja reprezentanțele în regiune. Companiile sunt atrase de costurile reduse ale forței de muncă, precum și de prezența unui personal motivat și calificat.

Infographic Brasov afaceri, social

În plus, factori precum un nivel înalt de viață, ecologie, asistență medicală de calitate și educație, o viață culturală bogată vorbesc în favoarea regiunii.
Cand a fost aleasa locatia, am fost foarte atenti sa avem un loc verde si liber de aglomeratie, dar in acelasi timp intr-o pozitie logistica favorabila. Am gasit-o in cartierul Noua. Suntem atat de multumiti de aceasta zona pentru ca exista in primul rand multa natura, multa verdeata.

Ajungi la un moment în viaţa când începi să te gândeşti la viitor. La unul mai liniştit, mai sigur. Nu trebuie să îţi spunem că investiţiile imobiliare sunt cele mai eficiente. Ştii toate aceste lucruri. Însă îţi spunem că lucrurile pot fi făcute mai repede decât te gândeşti. O spune investitorul elveţian, care dezvoltă Krontowers Residence, cu o experienţă vastă atât pe segmentul rezidenţial, cât şi pe cel industrial.

Da, şi varianta cea mai profitabilă este închirierea imobilelor, chiriaşul plătind de fapt această achiziţie.
Pentru toate acestea şi multe altele, Krontowers Residence vine mai aproape de tine, astfel încât această investiţie să prindă viaţă. Principiul îș găsești mai jos, însă pentru detalii suplimentare te așteptăm să ne contactezi.

Investitii imobiliare la Brasov

intrebari krontowers

Simplu, rapid şi eficient!