5 motive pentru care sa locuiesti in Brasov

Sunt multe deciziile pe care le avem de luat in viata. Unele sunt usoare, cotidiene si fara sa presupuna dificultati in a  fi luate. Alte insa sunt mai greu de luat. In aceasta categorie a deciziilor greu de luat intra si cumpararea unui apartament nou  dar mai ales locatia. Multi am fost pusi in situatia de a ne muta intr-o zona mai buna (chiar a tarii). Noi te-am sfatui sa iei in calucul Brasovul. Iti prezentam si cateva motive care iti vor face aceasta decizie mult mai usoara.

1. Aerul.

Brasovul este, poate, cel mai frumos oras de munte. Faptul ca este inconjurat de paduri duce la o calitate foarte buna a aerului respirat. Multi omit acest aspect atunci cand aleg sa se mute intr-un alt oras. Si pe langa ca veti respira un aer proaspat, veti avea si nenumarate posibilitati de activitati in natura, aspect deloc de neglijat.

3. Piata imobiliara.

Aceasta, fara doar si poate este in plina dezvoltare. Multi dezvoltatori imobiliari au ales aceasta zona. Fie ca vreti sa va cumparati un apartament intr-un ansamblu rezidential Krontowers sau sa stati cu chirie, Brasovul este alegerea ideala. Si asta pentru ca nu trebuie sa ai un salariu de mii de lei pentr a trai decent aici. Ce ti-ai putea dori mai mult decat preturi decente la chirii, apartamente noi accesibile, trai ieftin si un oras linistit si frumos?

3. Atractiile turistice

Brasovul este vestit pentru multitudinea de atractii turistice pe care le are. Sunt oameni care s-au mutat aici acum 5-10 ani si care ne-au spus ca inca au momente in care se simt turisti. Oriunde ai intoarce capul gasesti ceva nou de vazut si explorat. Fie ca esti in cautarea vrajitoarelor din Evul Mediu sau vrei sa mergi pe urmele cavalerilor teutoni, aici le vei gasi pe toate. Si amatorii de drumetii se vor simti in largul lor in acest oras. Cateava trasee turistice incep chiar din centru, in timp ce pentru altele este suficient sa apelezi la transportul local.

4. Economia

Pozitia geografica ii confera Brasovului avantajul de a fi un loc propice dezvoltarii economice. Poti sa iti deschizi linistit o afacere aici, deoarece investitiile sunt in crestere, fiind un oras in plina dezvoltare. Sa nu uitam ca este cel mai vizitat oras in tara.
Locurile de munca sunt variate si iti permit sa castigi suficient pentru un trai decent. Si nu uitati ca, asa cum am spus si intr-un alt articol, Brasovul este in momentul de fata, pe primul loc din punct de vedere al nivelului de trai.

5. Curatenia

Brasovenii sunt oameni gospodari si iubitori de frumos. Acest lucru a dus la situarea Brasovului in top 3 cele mai curate orase din Romania. Aici cosurile de gunoi chiar sunt folosite, iar cei care se ocupa de curatarea strazilor, isi fac exemplar treaba.